Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Världsartisten Michael Bolton ansluter sig till Robert Wells ”Rhapsody In Rock” sommarturné 2016

Werecki
Foto: Werecki

Världsartisten och kungen av soft rock Michael Bolton ansluter till ett stjärnspäckat ”Rhapsody In Rock” på Slottsturné i sommar. Det kommer att firas rejält när mästaren Robert Wells jubilerar 30 år som artist bakom flygeln och bjuder in till slottskonserter i världsklass.

På scen får Robert Wells även sällskap av Wiktoria som blev en stor publiksuccé hos svenska folket då hon medverkade i årets melodifestival med bidraget ”Save Me”. Sveriges souldrottning LaGaylia Frazier på scenen tillsammans med Johan Boding, Maria Wells och The Vocalettes. Uppbackade av Rhapsody Symphony Orchestra som kommer att bjuda på fler musikaliska överraskningar, det blir mycket nytt toppat med flera 80-tals hits och underhållning i världsklass runt om i landet!

Redan när jag var i Miami i våras och planerade upp för årets sommarturné så var Michael Bolton ett namn som jag tänkte på tidigt! Med årets Rhapsody 80-talstema är Bolton en av de största. Efter intensiva förhandlingar i dagarna så blev det äntligen igår klart att Michael Bolton är med oss i sommar och jag är mer än nöjd att få fira mina 30år som artist tillsammans med denna ikon och alla fantastiska artister, hälsar en mycket glad Robert Wells från London.

Jag ser oerhört mycket fram emot att träffa mina svenska vänner igen som följt mig genom åren. Jag arbetar mycket med svenska låtskrivare, nu startar jag ett nytt samarbete med Robert Wells och Rhapsody In Rock, som jag ser många möjligheter med musikaliskt, säger Michael Bolton.

Källa: Werecki