Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Allsången på skansen är tillbaka med den härliga Sanna som skön programledare

Foto:Julius Lindblom.
Foto: Julius Lindblom.

Allsång på skansen är tillbaka med Sanna Nielsen som ny programledare. Som vanligt har de samlat ihop ett fin blandad gästlista med Miriam Bryant, Frans,  BAO, Benny Andersson orkester med Tommy Körberg och Helen Sjöholm.

Allsång på skansen är tillbaka med sköna Sanna Nielsen som ny programledare. Det är spännande att se hur hon tacklar denna uppgift.
Hon inleder med en sång som hur skönt det är att vara tillbaka, påminner om musiken till hennes Empty rooms om ni lyssnar lite…

Första gäst ut i kväll är den coola sköna tjejen som gjort massor av succe de senaste 3 åren. Numera världsartisten, Miriam Bryant.
Hon är som vanligt klädd i byxor jacka och en keps som döljer hennes söta yttre lite för mycket kanske. Hon ser ut som en hiphoppare men levererar nåt  helt annat med sin coola stil  och moderna och häftiga popmusik.
Hon sjunger så klart en allsång tillsammans ,med Sanna, –  Balladen om Fredrik Åkare…

Det är ju inte första eller sista gången vi hör henne på svenska. Hon har inte planerat skriva eller sjunga på svenska just för tillfället ,men man vet inte hur blir i framtiden.

Nästa gäster är inga mindre än BAO, Benny Andersson orkester med Tommy Körberg och Helen Sjöholm.
DE har gjort massor av uppträdanden på skansen ibland tillsammans men även ensamma. Tommy har nog rekordet med besök på solliden scenen.

Veckan allsång var det en liten tjej som hjälpte till med Sanna.
Vi bor på landet blir det nästa vecka…

Nu kommer melodifestival vinnaren Frans med sin vinnar låt If i´m sorry.
Tjejerna skriker och publiken sjunger med i den ganska stillsamma låten.

Efter denna ungling presenterar Sanna sin gamla vän Kalle Moraeus . De har känt varanndra sen hon var 17 år faktiskt och gjorde en turné tillsammans. Hon var så tacksam över hans hjälp och råd i början av hennes karriär. Sanna ville ju gärna sjunga en duett,. Det blev en låt som Kalle sa han kunde, Beatris! De fick såklart kompanjang av BAO ocg orkesetern.
Som en liten roligt inslag kunede Sanna gratulera sin mamma på plasts i publiken, som fyllde år just ikväll! Hon satte sig i knäet på mamma och frågade om de inte kunde sjunga en sång. Jodå sa hon. En dag i juni Lasse Berghagen som de flesta ju kan efter alla år som den spelats återkommande just här och i radion.

Frans kommer tillbaka och berättar lit e hur galet spännande som hans vår och sommar varit. De sjunger såklart hans gamla hit Who’s da man- ingen kickar boll som ,Zlatan Ibrahimovic. Många i publiken verka känna till denna låt som han sjöng för 10 år sen här på allsångscenen
.
Sanna tackar såklart för ikväll efter att presenterat nästa veckas artister.
Vi får tacka Sanna för ett bra första program och önskar henne lycka till i sommar!