Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Marcus & Martinus till Ericsson Globe

Foto: Live Nation.
Foto: Live Nation.

Det råder just nu Norgefeber i Sverige – och anledningen stavas Marcus & Martinus. Att de norska succétvillingarna har erövrat Sverige stort i sommar kan knappast ha undgått någon. Vi kan idag dela med oss av den glädjande nyheten att lördagen den 11 februari spelar Marcus & Martinus på Ericsson Globe i Stockholm.

De 14-åriga tvillingarna från lilla byn Trofors i Norge har på kort tid blivit stora familjefavoriter här i Sverige. Hitsingeln ”Elektrisk” har sålt Platina i Sverige och musikvideon har snart 25 miljoner visningar på YouTube. I våras släppte killarna tre nya låtar på engelska: ”Girls” featuring Madcon, ”Heartbeat”, ”I Don’t Wanna Fall In Love” och den 29 juli släpptes senaste singeln ”Light It Up” featuring Samantha J.

Killarna gjorde stor succé när de gästade TV-showerna Allsång på Skansen och Sommarkväll med Rickard Olsson med sin glada popmusik och orsakade publikkaos både på Liseberg och Gröna Lund tidigare i sommar. Det faktum att SVT avbokade killarnas medverkan i TV-programmet Sommarlov på grund av det stora publiktrycket är ett tydligt kvitto på poptvillingarnas storhet i Sverige.

Nu laddar Marcus & Martinus upp inför sin första stora arenakonsert i Sverige. Lördagen den 11 februari 2017 intar killarna Ericsson Globe.

Källa: Live Nation.