Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Peter & Bruno med Stjärnorna från We Will Rock You och Rock of 80´s!

Foto: Live Nation.
Foto: Live Nation.

Ni har sett dem i Rock of Ages, We Will Rock You, Jersey Boys och snart i arenaturnén Rock of 80´s som har premiär nu på lördag. I början av nästa år åker dessa två multibegåvade stjärnor på konserthusturnén ”Peter & Bruno on Tour”. Med sina gitarrer och uppbackade av ett rockband, kommer killarna bjuda på en show med allt från akustiska ballader till arenarock. Förvänta er klassiska hits från band som t ex Whitesnake, Eagles, Bon Jovi, Queen samt nyskrivna låtar.

PETER JOHANSSON kan beskrivas med många olika epitet, till exempel: rocksångare, gitarrist, musikalartist, Queentolkare och Så ska det låta- veteran som har gjort stor succé i Londons West End. Efter Saturday Night Fever i Köln och A Chorus Line på GöteborgsOperan fick Peter huvudrollen som Galileo i musikalen We Will Rock You på West End i London. Peter gjorde närmare 800 föreställningar och tog publiken med storm. När han flyttade tillbaka till Sverige spelade han huvudrollen i musikalen Footloose i Göteborg och Stockholm. Därefter turnerade han med Rhapsody In Rock, On Stage och inte minst med Champions of Rock, hans egen hyllningsshow till Queen. Han har även hunnit med att spela Judas i Jesus Christ Superstar, Stacee Jaxx i Rock of Ages och Tommy DeVito i Jersey Boys.

BRUNO MITSOGIANNIS från Valdemarsvik är en av Sveriges klarast lysande musikalstjärnor och har radat upp stora roller de senaste åren. På GöteborgsOperan har han spelat huvudrollen Tony i West Side Story och på Cirkus har han spelat huvudrollen Galileo i Queen-musikalen We Will Rock You. Han har också spelat Gabriel i Next To Normal på Stockholms Stadsteater, huvudrollen i American Idiot på Malmö Opera, huvudrollen Drew i Rock of Ages och Frankie Valli i Jersey Boys på Chinateatern.

Det var 2013, under repetitionerna av hårdrocksmusikalen Rock of Ages, som östgötarna Peter och Bruno fann varandra både som vänner och musiker. Sedan dess har de gjort flera framträdanden tillsammans som duo, bland annat i Så ska det låta där de tävlat tillsammans 3 år i rad. De skapade 2014 succéshowen ”Peter och Bruno – live på China” och tidigare i år skrev de skivkontrakt med BMG.

Biljetterna släpps imorgon kl 9.00 med undantag för Stockholm som släpps den 7 okt kl 9.00.

Källa: Live Nation.