javplatform

Risk för missfärgat vatten efter släckningsarbete

Inlagd av on Maj 7th, 2017 Sparad i Lokalt. Du kan följa eventuella responser genom RSS 2.0. Både Kommentarer och ping är avstängda

Foto: Bodil Johansson.

Det finns risk för missfärgat dricksvatten efter Räddningstjänstens släckningsarbete i Vallhov. Stora mängder dricksvatten har använts och när flödet ändras i vattenledningarna kan missfärgningar uppstå. Det är inte farligt, och det brukar gå över om man spolar i kranen tills vattnet ser klart ut.

Om du upplever att du har missfärgat vatten, undvik att använda tvätt- och diskmaskin till dess att du har klart vatten i kranen.

När mer information kan ges uppdaterar Sandviken Energi driftinformationen på sin hemsida sandvikenenergi.

Sandviken Energi-koncernens verksamhet består av produktion och distribution av el, fjärrvärme och vatten samt drift av optiskt fibernät och skötsel av gator. Sedan 2011 är Sandviken Energi delägare i elhandelsföretaget Bixia AB.

Det kommunala energibolaget Sandviken Energi AB är ett helägt dotterföretag till Sandvikens Stadshus AB i Sandvikens kommun och är dessutom moderbolag i en koncern som innehåller de helägda dotterföretagen Sandviken Energi Elnät AB, Sandviken Energi Vatten AB och Bångbro Kraft AB.

Källa: Sandviken Energi AB.

Kommentarer är avstängda