Felix och Benjamin på Grönan

Felix Sandeman på scen. Foto: Linda Lundin
Foto: Linda Lundin

På torsdagskvällen framträdde Benjamin Ingrosso och Felix Sandeman på Grönan inför en stor publik. Aftonkuriren var där och tittade.

Aftonkurirens utsände, Linda 15 år, var med sin bästis på Gröna Lund och såg Felix Sandeman och Benjamin Ingrosso på torsdagskvällen. De gick dit med höga förväntningar och behövde inte bli besvikna. Båda artisterna gav allt för sin publik. De såg ut att älska publiken, som till allra största delen bestod av tonårstjejer. Och de spelade sina populäraste låtar med mycket energi och inför varje låt pratade de om budskapet i just den låten. Publiken sjöng sedan energiskt med i låtarna. Det var så klart en stor publik, det var fullpackat och trängsel framför scenen. I publiken fanns även Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso, Omar Rudberg och Oskar Enestad, fast på VIP-platser uppe vid Eclipse.

De hade delat upp konserten mellan sig och uppträdde ungefär en timme var. De uppträde ingenting tillsammans. Felix tog den första halvan av konserten. Han spelade nästan alla låtarna från sitt album ”Emotions”, bland annat sin låt ”Every single day” om ett kraschat förhållande som han uppträdde på Melodifestivalen med där den först gick till Andra chansen och sedan slutade som tvåa. Han framförde även sin nya låt ”Something right”.

Benjamin Ingrosso spelade även han de flesta låtarna från sitt album, i hans fall ”Identification”. Självklart framförde han ”Dance you off”, som han vann Melodifestivalen med och gick ända till Eurovision i Lissabon. Han bjöd på en stor överraskning under sin konsert. När han sjöng Bisharas låt ”On my own” kom Bishara själv ut på scenen. Bishara kom ju från ingenstans och gjorde succé i senaste Mellot. De sjöng sedan duett i Benjamins låt ”I´ll be fine somehow”.

Hela konserten avslutades sedan stort med konfetti och dylikt.

Nu ser Linda och Elin fram emot att gå på Veronica Maggio i början av juni. Hon ska spela tre dagar i rad 4-6 juni. Det är första gången någonsin som en artist får så mycket tid.

Betyg: