Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

The Fooo Conspiracy gör sin enda Sverigekonsert den 12 september

The Fooo conspiracy. Foto Live Nation.
The Fooo Conspiracy. Foto Live Nation.

Nu är det klart att The Fooo Conspiracy gör sin enda Sverigekonsert den 12 september i år. Konserten på Ericsson Globe kommer tillägnas fansen som kommer att bjudas på en spektakulär show à la The Fooo Conspiracy.

Den svenska framgångsmaskinen The Fooo Conspiracy har två slutsålda turnéer i bagaget, en Grammis, en egen bok och ett amerikanskt skivkontrakt på samma bolag som Justin Timberlake. Turnéerna ”The Fooo Experience” och ”VERTIGO” bjöd fansen på spektakulära shower runtom i landet och nu står det klart att alla ”Foooers” kan glädjas åt bandets första konsert på Ericsson Globe den 12 september. Konserten blir bandets största någonsin och dessutom den enda konserten i Sverige för i år.

Bandets konsert på Annexet i april förra året sålde slut inom loppet av ett par dagar och några månader därefter spelade The Fooo Conspiracy inför mer än 5 000 fans på Skansen i Stockholm. Konserten på Ericsson Globe den 12 september tillägnas fansen som kommer att bjudas på en spektakulär show à la The Fooo Conspiracy.

Källa: Live Nation.