Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Sommarkrysset dansade med heta Icona Pop

Icona Pop får publiken att dansa. Foto: Diana Wikström /  Sweden Photo Passion.
Icona Pop med Erik Hassle får publiken att dansa. Foto: Diana Wikström / Sweden Photo Passion.

Icona Pop visar vägen med sin dansmusik som får gröna lund att dansa redan i början av Sommarkrysset. Övriga artister gjorde också bra ifrån sig, vi gillar Ace Wilder , Chris Ohlsson och Moa Lignell, och vill ha mer. Full fart och fläkt när sommaren äntligen är här med värmen!

I kvällens avsnitt av Sommarkrysset var det som vanligt bra mix av artister och Gry Forsell som stadig programledare. Ikväll uppträdde bland annat ICONA Pop (med Erik Hassle), Chris Ohlsson och ACE Wilder.

Fösta artist ikväll var ICONA POP med Eric hassle som support sångare. Det var Tv-premiär på deras senaste hit – Emergency som är ganska skön danslåt.
Inte så speciellt annorlunda som deras låtar kan vara. Men helt okey partylåt.
De får med sig publiken som dansar loss lite granna iallafall. Blir nog en hit oavsett vad de släpper. De är ju superpopulära över hela världen.

Moa Lignell spelar sin nya ganska mjuka sång med hatten på för säkerhets skull. Det är helt ok även om hon står helt stilla. Blir ju inte så mycket scenshow att titta på när det gäller sån här typ av musik. Radiohit eller i Spotify listan funkar det utmärkt iallafall. Hon har en speciell röst som tränger igenom mycket annat mediabrus.

ACE Wilder levererar sin senaste dansanta musik med skönt drag. Vi gillar det och hoppas få se mer av henne snart igen. Hon är ju både cool och en ganska mysig tjej. Hon har vuxit som artist mycket på senaste tiden. Tack för ikväll och på återseende.