Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ny 3D-animerad film av mannen bakom Ice Age

Det var väldigt roligt se nya filmen ”dumma mig” av Cris Melidandre, mannen bakom Ice Age 1 och 2,.Väldigt snygg grafik och fantastiska 3D-effekter . Kommer säkert att få många priser för detta. Lite annorlunda handling ,men roligt. Figurerna ser kanske lite klumpiga ut men det är ju meningen antar jag.

Det är historien om Gru superskurken som har sitt högkvarter mitt ibland vanliga husägare. Han har en plan, att stjäla den största bytet nånsin ; Månen! För att komma åt ett verktyg han behöver, adopterar han de tre föräldralösa barnen Margo, Edith och Agnes som kommer förbi och säljer kakor. De tre ser en möjlighet att få en ny pappa men, samtidigt vänds hela hans normala onda liv upp och ner. ..

Helt i klass med några av de andra stora 3D-filmerna som finns ute. Kanske inte lika barnvänlig som Ice Age med lite extremt överdrivet våld- som ingen skulle komma levande ur. Tänk bara på gamla animerade 30talsfilmer eller nåt sånt, saker och figurer blir platta , sen vecklas de ut igen och sen är det ingen fara längre…

Ganska mycket action faktiskt men även känslosamare tongångar ibland. Gulligt och tufft på samma gång som det är roligt och tänkvärt. Svårslagen kombination.
Den får en stark 3  av 5 i poäng av mig.