Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Brännheta efter showen!

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Härliga artisten Gunhild Carling träffade vi bakom scenen efter tvsändningen var över. Hon verkade vara på ett strålande humör och hade kanske inte hunnit smälta sitt underbara framträdande på allsång på skansen. Vi kollade lite vad som händer närmast med henne, har hon några egna spelningar på gång. ”-Jag ska åka vidare ikväll till Herräng och köra en sen spelning med min familj.” Det blir lite allt möjligt när familjen kör allt från pantomim till rena akrobatiken, men jag kommer nog spela lite svingdans show kanske. -Senare i veckan ska jag spela med mitt storband innan jag återvänder till Diggilooturnén som snart kommer till Filipstad.”

Hon är från Göteborg ursprungligen, men har också bott i skåne ett tag. Hon gick runt och kramades med alla hon kunde, så glad var hon.

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Vi mötte också Drängarna som faktiskt har 15 års jubileum i och med att de släppte sin hitlåt  ”vill du bli min fru?” 1996! -vi kommer att släppa en ny skiva som heter ”Välkommen till drängaland” på måndag den 26juli på GeKås i Ullared. -Det kommer bli skivsignering och uppträdanden . De kommer spela in det till tv-serien Ullared. -Det var en förfrågan om vi kunde spela in en låt till Ge-Kås. Vi fick hjälpa dem ta en bild på sina dansare från showen. Sen tog vi en till oss också, vilket var helt ok! Drängarna heter Johan i backen Sahlen på sång , Olav Fossheim dragspel och Robert Åhlin på fiol. De försöker ta hand om bokningar och allt runt omkring själva istället för att ha en manager eller liknande.

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Salem Al Fakir kom till skansen som en av våra hetaste artister. Och efter hans framträdande här är det nog helt sant. När vi träffade honom bakom scenen efter spelningen var han ganska nöjd med dagens show. Vi frågar hur det gick med turnén. -Vi har varit på turné sen mars och den fortsätter ända in i september. Det har varit fullsatt så gott som alla spelningar . -Men sen efter det tänkte jag ta 5 veckors semester som alla andra brukar göra!

Det kommer bli att antal spelningar till i sommar, bland annat ska Salem spela i Dalhalla utanför Rättvik i Dalarna. Det borde bli nånting extra tänker man stilla! Den 21 augusti var det visst enligt hans assistent. -Nu måste jag gå iväg, det ska bli fotografering och autograf-signering.