Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Jonas Gardell hoppade av glädje på soliden

Foto: Tobias Dahlen / Photo Passion.

Anders Lundin och company kör vidare på soliden med Allsång på skansen.
Deltagande i dagens program är 70 års jubilerande Lill Lindfors.Mando Diao, Jonas Gardell, Idolerna, Christer Sjögren Och Torsten Flinck.

Mando Diao klädda i landskapsdräkter kör en låt som heter ” Gloria”. Gitarristen hoppade omkring lite, men låter inte så mycket solo gitarr.

Lill Lindfors fick lite support av Tomas Bolme,Nisse Landgren och alcazar magnus carlson som gör ett Lill potpurri.
Musik ska byggas av glädje spelas såklart.

Jonas Gardell drar ett roligt ståuppnummer om förhållanden och annat. Har varit ihop 25 år med Mark Levengood nu.
Konsten att få ett långt förhållande ska inte bygga på kärlek utan skuld och hållhakar. Killar säger att morsan gillar mig. Killar säger till Mark att min mormor gillar dig! Han sjunger sin stora hit ” – jag ska alltid älska dig” och avslutar stort med ett glädjeskutt på scen.

Jasmin Kara kör en lite soulaktig svängig låt och hennes röst är otroligt kraftfull. Hon har tidigare i år spelat på jazz och blues festivalen.

Christer Sjögren och Torsten Flinck. ett hjärta kan gå i tusen bitar. med sång och tal blandat. När Anders frågade varför han ringde Torsten och erbjöd honom rollen i hans TV-drama ”Fadren”,svarade Torsten ;”- Han är så bra det var därför jag ringde honom! Annars hade jag ju inte gjort det.”

Idolerna spelar en hög med gamla godingar. Tex ”Cadillac” med Svenne på leadsång. Många blev kanske lite nostalgiska och nynnade med i de klassiska poplåtarna som de spelade klipp ifrån.

Nu är det dags med sista artist ut och vi avslutar showen med Mando Diao. Lite mer drag i låten ”wanna dance with somebody?”

Fortsättning följer.