Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Uppesittarkväll om ishockey

Tre Kronor hockeylag. Foto: lululemon athletica
Foto: lululemon athletica

Chris Härenstam och Dusan Umicevic är programledare för en uppesittarkväll med många av de största stjärnorna inom ishockeyn som gästar SVT:s studio via videolänk. Spelare som Erik Karlsson, Victor Hedman, Mika Zibanejad, Kendall Coyne, Nicklas Bäckström är bara några av de spännande profiler inom ishockeyn både i Sverige och internationellt. Frågan är: vad händer i hockeyvärlden när allt står stilla? Tittarna kommer att kunna ställa sina frågor till programledarna och gästerna under kvällens gång.

Just nu skulle hockeyn ha gått för högvarv med SM-slutspel, kval till SHL, damkronorna skulle ta sig tillbaka till A-VM, herrkronorna skulle ”gräva guld” i Schweiz och Stanley Cup-slutspelet skulle rulla. I stället – ingenting.

Därför gör SVT Sport en uppesittarkväll med programledarna Chris Härenstam och Dusan Umicevic som pratar hockey, men som också pratar om livet runtomkring hockeyn med ett stort antal profiler. Vad gör de och hur mår de i dessa coronatider? Hur mår till exempel Björklöven, som missade chansen att äntligen ta sig tillbaka till SHL? Vad gör NHL-stjärnorna? Och vad gör damkronorna, som nu får vänta ytterligare ett år? Eller Johan Garpenlöv som skulle ha coachat sitt första VM?

Med i programmet finns också Edvard Olsson, som spelar Elias Kroon i SVT-serien Eagels. Tittarna får en inblick bakom kulisserna i den populära dramaserien på SVT.

SVT Play torsdag 23 april 2020 kl 19.00 till ca kl 23.00: Hockeykväll Special: Stjärnparaden.

Källa: SVT