Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Katarina Ewerlöf ohotad ljudboksdrottning

Storytel har gjort en undersökning om vad lyssnarna tycker om utbudet i tjänsten. Enkäten skickades ut till 4’000 personer och 1’130 svarade, en svarsandel på hela 28%! Jag vill här passa på och tacka er för den tid ni lade ned på svaren. En av frågorna var ”Vem är din favorituppläsare?” och här svarade 34% Katarina Ewerlöf. När vi meddelade henne om resultatet blev hennes svar ”Vad skoj, jag känner mig glad och stimulerad, hälsa det!”. I Storytels pressrum kan du se pressmeddelandet vi skickade ut idag om detta.

Vi ställde även frågan om hur lång en ljudbok skall vara. Intressant nog är detta av mindre betydelse för merparten av lyssnarna. Bland de som tycker att längden har betydelse svarade de flesta 10 timmar eller mer. Här är en Länk till en sammanfattning av svaren!

Vi fick även förslag på ljudböcker som vi borde försöka få in i Storytel. Bland de mest populära svaren återfanns Marian Keyes, Harry Potter, Lee Child, Stephen King, Michael Connelly, Nora Roberts och Per-Anders Fogelström. Vi har nu kontaktat förlagen som givit ut dessa som ljudböcker för att försöka få in dem i tjänsten, jag återkommer om detta under hösten!

Källa: Mynewsdesk.