Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

UP TO YOU

Fotograf: Erik Holmström, Ebba Petrén, Erika Magnusson
Fotograf: Erik Holmström, Ebba Petrén, Erika Magnusson

På scen: Up to you

När vi nu har gått från att vara människor till personliga varumärken gäller det att vi i teaterbranschen inte halkar efter som vi så ofta gör. Tidningar och media ger oss reportage och tips om hur man som individ kan förbättra sina möjlighet att överleva på marknaden. Stadsteatern och dramaten har ju länge vetat hur man säljer biljetter med hjälp av sina kändisar, men vi på de fria teatrarna ligger efter. Det finns mycket hjälp att få om vilken bild man sänder ut av sig själv.

I föreställningen UP TO YOU lägger skådespelarna sina roller åt sidan och framträder med sina riktiga namn och verkliga dilemman. För att nå framgång som skådespelare måste man göra sig medveten om värdet på sitt varumärke. Med hjälp av färganalys, självhjälpsböcker, personlig coaching och personliga tränare har vi gjort en grundlig analys av Turteaterns skådespelare och deras konstnärliga potential.

A
Jag heter Andreas Lindal. Skådespelare och man. Väljer man att jobba med mig får man en skådespelare som levererar. Jag är Sveriges bästa Shakespearskådespelare och min specialitet är hårda män som brottas med sin kvinnliga sida. En kompetens för framtidens teater. Jag vågar ha åsikter. Min slogan är: det finns ingenting jag inte kan vara, bli, eller få.

 

N
Nils Poletti, skådespelare, man. Jag gör rätt för mitt komediaklingande efternamn, en komisk och teatral talang full av ironi och humor, men med ett vråldjup som jag är beredd att blotta för dig om det krävs. Jag är kaxig, ung, hungrig, vilket jag tror skapar ett intressantare arbetsklimat. Min slogan är: 100 procent äkta.

 

M
Mitt namn är Marie Ahl, skådespelare, kvinna. Jag är bäst i Norden på mammaroller. Jag har jobbat med Ingmar Bergman. Med min erfarenhet från stockholms frigruppsteaterliv har jag lärt mig att använda såväl själsliga som ekonomiska kriser och omvandla dom till spännande konstnärliga erbjudanden. Min slogan är: lång erfarenhet men alltid på ett nytt sätt.

Manus & Regi: Erik Holmström 
Medverkande: Marie Ahl, Andreas Lindal, Jesper Feldt & Moa Andersson Thambert
Regiass & Kamera: Ebba Petrén
Musik & Ljuddesign: Stefan Johansson 
Filmredigering, Scenografi & Kostym: Erika Magnusson
Ljusdesign & Projektioner: Markus Granqvist
Teknik: Daniel Vegerfors

NYPREMIÄR 3 SEPTEMBER kl 19

Källa: Tur teatern