Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

JackAss 3D

När Jackass gänget gör film så sparar de inte på krutet eller äckliga saker som skit , piss och spyor och rena idiotier. Sen får man se det i 3D som grädde på moset. Mums mums för alla Jackass älskare, men är kanske lite för mycket för de flesta andra.

Men det är faktiskt ganska roligt efter den första chocken lagt sig och man slutar bry sig för mycket om stackarna som deltar i denna galna show. Det blir faktiskt lite roligt att se deras tappra försök att utför vågade och korkade trick eller ska vi kalla det för stunts. En del är lite konstiga eller knäppa  medans andra är riktigt sjuka.

Men det är ju ingen som blir så allvarligt skadad tror jag. Johnny Knoxville? och de andra är lite annorlunda funtade när det gäller att testa på saker. Nu har de ju ett helt filmteam och säkerligen nån läkare i närheten hela tiden så de kanske inte är helt galna. Den stackars fotografen har stora problem att behålla maten vid vissa av deras äckligare påhitt.

Om man berättar vad de hittar på så är det en ganska lustig blandning av sjuka grejer. Det är ju inte någon röd tråd eller riktig story utan de verkar mest bara filmat lite olika knäppa saker. De har med allt från ; lavemang vulkanen, stunthopp med minibike, rullskridsko roodeo , peniskamera, bajamaja-bungy(riktigt sjukt!) , gummikatapult , birdshooting (flygande grabbar i fjäderskrud) och så vidare . 3D och slowmotion används med fördel för att förstärka effekterna av deras aktioner. Vill ni ha skitkul så får ni det säkert, men om ni inte gillar lite sjuka, äckliga saker får ni kanske ta med spypåsen för säkerhets skull. Jag lyckades klara mig genom det hela och ger faktiskt den godkänt trots vissa brister i handling osv, men det är ju JackAss så vad begär man. Så JackAss 3D får ändå 3 poäng av 5 möjliga.