Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Uppvisning av Måns och ett litet Dancebattle

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Idag så var det lite underhållning på Gamex spelmässan i Kista. Måns Zelmerlöw var på plats och gjorde reklam för microsoft senaste Xbox360 tillbehör Kinetic. Det är en apparat som kopplad till Xbox360 känner av alla ens rörelser och sen visar den en bild på skärmen som motsvarar dig. Rör du armen så rör den samma arm, sparkar du med höger ben gör den det också.

Såklart kan man då göra många roliga spel till denna fantastiska manick och där kommer Måns perfekt in. Han fick prova ett dancespel och gjorde sen inför en stor publik på närmare 500 personer ett litet highscoreförsök. Han var lite mör efter all dansträning kvällen innan. Så han satte den på lätt svårighet . Det gick faktiskt ganska bra och han fick en ganska hög poäng. De som ville kunde försöka slå hans rekord senare ute hos spelavdelningen, den som lyckades slå honom vann en alldeles egen Xbox360 med Kinetic.

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Efter denna svettiga uppvisning följde en riktig dancebattle mellan några frivilliga. Var riktigt roligt att följa och verkar inte vara så svårt. Beror på vilken svårighetsgrad man valt såklart.