Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Provsmakning av 100-wattarens galamiddag

Foto: Mynewsdesk.

Nu har provsmakningen av 100-wattarens galamiddag ägt rum. Melker Andersson och Danyel Couet som komponerat festmenyn har satsat hårt inför årets 20-årsjubileum. En kulinarisk resa med det bästa från Grupp F12:s restauranger utlovas.

– Maten smakade sensationellt bra. Vilken middag Melker och Danyel kommer att bjuda våra gäster på den 9 december! Allt annat än den bästa festen någonsin är ett misslyckande, säger Per Rosvall, projektledare för 100-wattaren.

Tanken bakom menyn är att den ska upplevas som en trerättersmiddag, om än mer spännande och uppdaterat. Det bästa från Grupp F12:s restauranger har valts ut med en anpassning till 100-wattskvällen. Smakbitar från bland annat F12 restaurant, Kungsholmen, Fjällpuben, Brasserie le Rouge och Grill finns representerade.

– Det är bra om galans gäster har höga förväntningar. Vi satsar hårt och tänker leverera. En middag ska vara rolig, lustfylld och härlig. Jag känner mig trygg med upplägget, säger Melker Andersson, internationellt prisbelönad kock och krögare.

7 500 skålar från Spanien kommer att inhandlas till middagen. Samtliga kommer att prydas med respektive restaurangs logotyp och en beskrivning av varje rätt. Det ska vara tydligt för gästerna vad de har framför sig och var det kommer ifrån.

Källa: Mynewsdesk.