Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Sköna Moto Boy gör vårturné på teatrar i april

Foto: LiveNation.

Turnén som egentligen var planerad till november/december 2010 fick ställas in när Moto Boy, alias Oskar Humlebo, överansträngt sig efter ett digert turnéår. Efter en konsert i Washington (USA) i höstas tappade Moto Boy helt rösten och fick sångförbud. Men den här konsert-turnén är för bra för att ställas in helt, så nu har den räddats och nya datum har satts i april 2011. Biljetterna till de nya datumen släpps den 24 november.

– ”Den här föreställningen kommer bli mörk och magisk, vacker och rå. Jag har längtat i flera år på att göra den, äntligen är det dags!”, Moto Boy

Den skönsjungande pop-croonern har minst sagt många strängar på sin lyra. För ett år sen släppte Moto Boy sitt andra album ”Lost In The Call” och nu gör han Sveriges teatrar lyckliga med en unik turné. Det kommer att vila en exklusiv känsla över föreställningarna, det bli nära och vackert. Publiken kommer att bjudas på omtolkningar av äldre material såväl som helt nya låtar, och i sann konstnärlig anda har Moto Boy låtit integrera en dansföreställning med två moderna dansare i sitt framträdande. Allt för att ge publiken något utöver det vanliga. Hans paroll har alltid varit att våga stå för den man är och det man gör, även om det – av några – kan uppfattas som pretentiöst. Våga vara vacker. Det är en fin tanke.

– ”Att det just är en föreställning, med mer koreografi och scenografi, och inte bara en konsert är en av grundidéerna, även om det såklart är en konsert i botten också, de som vill se en Moto Boy konsert kommer få det”, Moto Boy.

Turnéplan
14.4 Göteborg, Stenhammarsalen
15.4 Malmö, Inkonst Teatern
16.4 Köpenhamn, Huset i Magistraede
18.4 Stockholm, Södrateatern

Källa: LiveNation.