Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Änglagård – Tredje gången gillt

Helena Bergström, Molly Nutley och Rikard Wolff. Foto: Tony Nutley.

Mycket händer i ett samhälle på femton år. Människor förälskar sig, gifter sig, får barn, skiljer sig. Några flyttar, någon dör – i Yxared precis som på andra ställen. Nu är det äntligen dags för den sista delen av Änglagårds trilogin med premiär på juldagen 25 december. En av Sveriges populärste filmsuccéer får sin upplösning.

Fanny, Zac och dottern Alice reser tillbaka till det lilla samhället i Västergötland. Det är Alice som får dem att återvända – var kommer hon ifrån, vilka är hennes rötter? Frågan om vem som egentligen är Fannys pappa blir åter aktuell. Och Alice, vem är hennes pappa?

Det är roligt att se dessa gamla rävar till skådespelare återigen glänsa för den stora publiken som kommer se denna tredje film om Änglagård , igenkänningsfaktorn är ju stor.

När Fanny tilll slut återvänder till byn efter att dottern övertalat henne, blir det det många lustiga möten med gamla bekanta . Det är roligt, rörande och lite småmysig stämmning. Alla som hsr sett de tidigare filmerna får en och annan flashback när de ser den här mysiga, trevliga och rätt roande  historien. Kan faktiskt funka även om man inte sett de tidigare filmerna, men det blir ju mycket, mycket intressantare då. Betyget blir en snäll  4 poängare.

I rollerna: Helena Bergström, Rikard Wolff, Molly Nutley, m.fl.
Regi: Colin Nutley

Inspelad sommaren 2010.

Biopremiär 25 december