Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ungdomarna bakom iLoveGratis tar fram operatörsupplysning för företag och privatpersoner.

Foto: Wikimedia

OPkollen.se är en ny tjänst på nätet där man kollar upp vad olika mobilnummer har för operatörer. Nu kan alla mobilägare skriva ner sina vänners operatörer för att minska sina egna kostnader genom att de håller koll på vad vännerna har för operatörer efter många abonnemang tillåter fria sms och samtal inom samma operatör. OPkollen.se är helt gratis om man söker ett nummer i taget och längre fram kommer det även att komma ut en App till både iPhone och Android.

”Vi tog fram OPkollen.se eftersom vi vet om att detta är en tjänst som är väl efterfrågad på marknaden främst av ungdomar som vill ringa och smsa gratis men även av företag som kan använda informationen i marknadssyfte säger grundarna”
Samma tjänst som opkollen tillhandahåller finns hos pts – Post & telestyrelsen. Men opkollen har gjort den förenklad, lättare att komma åt och mer attraktiv.
Värt att notera är att der precis som på pts egna sök inte går att urskilja halebop och teliasonera då halebop ingår i Teliasonera koncernen så när någon ska kolla upp ett halebopnummer får den alltså fram telia som operatör.
”Vi fokuserar just nu på att få ut ordet om OPkollen till konsumenterna men även företagen som kan tänka sig att köpa större mängder information till begränsad tid”

Källa: Mynewsdesk