Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Listettan Daniel Adams-Ray gästar Klubb Molto

Foto: Molto.

2010 var ett fantastiskt år för solodebutanten Daniel Adams-Ray med albumet Svart, vitt och allt däremellan. Hans Gubben i lådan fick ett fantastiskt mottagande – det var den mest spelade svenska singeln under 2010 och nominerades till Årets låt på såväl Grammis och P3 Guld. Den 19 februari spelar Adams-Ray på Klubb Molto!

I tre år filade Daniel Adams-Ray på varje hörn av sin solodebut, Svart, Vitt och Allt Däremellan och när han i somras släppte singeln Dum av Dig var det många som vände sina huvuden. Förväntningarna på vad Daniel Adams-Ray skulle göra var inget han själv tog hänsyn till och resultatet var en förbluffande seger över eventuella tvivlare. Dum av Dig hamnade på A-rotation på många radiokanaler och skapade en enorm törst inför skivan. En törst som skulle komma att släckas med råge.

Nu följs Svart, Vitt och Allt Däremellan upp med en lång Sverige-turné under våren. De första gigen är redan avklarade med största insats och högsta betyg. Idag kan vi berätta att succén forsätter runt om i hela Skandinavien. Festivalerna rycker i hans tröja och den största av dem alla, Peace & Love i Borlänge, har redan reserverat en plats på affischen. Allt är upplagt för en upplevelse utöver det vanliga och vi vet att Daniel Adams-Ray kommer leverera mer än vad som är fysiskt möjligt.

Biljetterna finns ute nu och kostar endast 130 kr för alla under 25 år och 180 kr för alla över 25 år!

När: Den 19 februari kl 21:00 – 23:00
Var: Klubb Molto, Södertälje stadshus

Källa: Molto.