Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Carola lysande på Grönan, Danny och Poodles gillar vi också

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

I Sommarkryssets åttonde program var det Danny och The Poodles som körde sina nya singlar. Den största artisten var annars Carola som lyckas blända oss med en skön gammal discolåt. Ser hon inte bättre ut än på länge? Rockarna Poodles gjorde ingen besviken då de körde en Queen klassiker. Danny var lika smidig som vanligt och verkade trivas som fisken i vattnet och fick många att vilja dansa med sin nya låt ”Tonight”.Gry Forssell var lika mysig och glad programledare som vanligt.

Sommarkrysset var tillbaka i nöjesparken Gröna Lund i Stockholm.Och det presenterades som vanligt av den mysiga och sköna Gry Forsell i en fin klänning och höga klackar. Gry berättade lite om kvällens program och dagens artister som den här gången var Danny, hårdrocksbandet The Poodles och fenomenet Carola.

Först ut på scenen blir Danny som spelar sin nya singel ”Tonight”. Han har ett litet party med några dansare på scenen. Han har inga problem att hitta kameror och flörta lite med publiken, han ger några extra tjut till publiken som gillar det.Det är en ganska trevlig och dansant låt som många kommer tycka om. Publiken gillade den helt klart, men det kanske inte är så konstigt med så många fans som Danny har.

The Poodles kommer med sin nya singel ”Cuts like a knife” som är ganska cool faktiskt. De har till och med lite effekter som eldflammor. De gör det jäkligt snyggt och Jakob sjunger oklanderligt. Mycket kul att se grabbarna rocka lite. De kan både posera och spela, vilket uppskattas såklart.

Danny får såklart också sjunga sin sköna hitlåt från melodifestivalen ”In the Club” . Den börjar till och med lite lugnare än tidigare versioner. Men det blir inte en hel ballad av det som tur är, vi vill ju gärna se Danny dansa och köra denna sköna danslåt lite som vanligt.

När Carola börjar spela sin sköna version av discolåten ”No more tears( enough is enough)” är det fantastisk stämning på Grönan. Hon får verkligen leva ut hela divagrejen den här kvällen och varför inte? Det är ju Sveriges största artist som uppträder så det får alla tåla. Carola bär en ganska passande outfit som funkar bra till denna musik och ger ändå ganska modern look. Hennes scen fylls till slut med massor av dansare som får det att svänga rejält. Kul att se henne göra den här typen av låtar och inte bara samma gamla. Det är ju lysande helt enkelt.

The Poodles kör en av Queens klassiska låtar tillsammans med kören Team Jakob från körslaget. ”The show must go on” funkar faktisk ganska bra med dessa rockkillar och kören som kanske skulle hörts lite mer. Kören överöstas lite mycket av bandet och sångaren Jakob. Det är annars riktigt bra och snyggt gjort.

Gry tackar för ikväll och hälsar alla välkomna tillbaka och ger publiken tipset att åka lite attraktioner då Gröna Lund har öppet till midnatt.

Sen är sommarkrysset slut och autografjakten börjar. Den här gången är det ju lite tuffare med Carola och Danny på plats. Carola är så omsvärmad av fotografer att det kan bli svårt hinna få tid för autografer.The Poodles är väl som många andra rockband lite svåra att nå.