Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Jill Johnson släpper nytt album och åker på turné

Jill Johnson Foto: Wikimedia

Jill Johnson släpper sitt nya album ”Flirting With Disaster” i slutet av september och i februari åker hon på en stor Sverigeturné med premiär på Conventum i Örebro.

”Det finns en countryälskare i oss alla” säger Jill Johnson. Det stämmer nog. I synnerhet när man lyckas förmedla musikstilen på det sättet hon gör. Nu är Jill tillbaka. Med ett nytt sound och med det nya albumet ”Flirting With Disaster” är det naknare, aningen rockigare och ”rootsigare”!

Genom åren har Jill haft många utsålda konserthusturnéer – inledda med den numera berömda personliga handskakningen med publiken i foajén innan konserterna. Det har varit monsterhits som ”Crazy in Love”, duetter med bl.a. Nina Persson, Lisa Miskovsky, Kim Carnes, Björn Skifs, Ronan Keating och Chip Taylor. Hon har hyllats som sommarpratare, varit programledare för Melodifestivalen och har en hel vägg full med guldskivor.

”Konserthusturnén har blivit mitt favoritforum tack vare närheten till publiken före, under och efter konserterna!”, hälsar Jill Johnson.

>Vårens kommande, riksomfattande turné kommer dock inte bli en flirt med någon katastrof… Jill har för länge sedan hittat hem på livescenen. Och hennes publik och trogna skivköpare har för länge sedan hittat henne.

Källa: Livenation