Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Sasha Mesic tillbaka som misslyckad småtjuv i ny svensk dokumentär film från 2011

Foto: Frilanzaren.

Frilanzaren ny dokumentärfilm med Sasha Mesic inspelad 2011 i Örnsköldsvik.Frilansare får uppdrag att leta upp och följa några vanliga människors vardag. Men de han hittar är tydligen inte några vanliga Svensons. Det händer udda saker som inte var vad som förväntades ske. Det är ej bestämt något datum när den ska släppas.

Frilanzaren, också kallad underkylt regn är en svensk dokumentär/film med bland annat Sasha Mesic, inspelad under 2011 i den svenska småstaden Örnsköldsvik. I den här staden verkar allt till en början helt normalt, tills ett engelskt produktionsbolag bestämmer sig för att titta närmare på den lilla staden. Dom anlitar en frilansare som går in med sin kamera där han letar upp några helt vanliga människor (trodde han) som han tänkt följa i deras väg genom livet, men vad han fångar upp är inte riktigt vad som väntades, personerna han träffar på är helt annat än vanliga Svenssons.

Sveriges roligaste karaktär Sasha Mesic
Sasha Mesic, den svenska komikern som inte sparar på krutet med sina ord i den här filmen, känd från: Sen kväll med Luuk, där han spelar sig själv tillsammans med Felix Herngren (Tim Hibbins), han har även medverkat i filmen Stockholm Boogie där han agerar svarttaxi chaufför, den komiska serien Småstadsliv och även känd från Com Hems reklamfilmer. Men i den här dokumentären kommer du även att få lära känna två nya bekantskaper, Sveriges mest passionerade bilmekaniker och mannen med sämre näsa för affärer än någon annan. ”Ekobrottslingen Rolf” och ”Starke Jan Olof ” gör debut i rutan.

Följ med i den här livliga dokumentären så kommer du att få uppleva lite av följande

– Märkliga kidnappningar
– Värdelösa stöldförsök
– Ovårdat svenskt språk
– Urkass bilkörning
– Konstig försäljningsteknik av uråldriga antikviteter

Och mycket mer……

När den här filmen släpps är ännu oklart.

Källa: Frilanzaren.