Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Fullsatt läktare på Åres utomhusbio

Foto: SkiStar.

För fullsatt läktare förhandsvisades under fredagskvällen Peter Magnussons nya film En gång i Phuket i Åres VM-arena. Samtidigt som filmen visades pågick kvällsskidåkningen vilket blev en häftig kontrast och en spektakulär inramning till utomhusbion. Över 800 personer hade begett sig till arenan för att ta del av förhandsvisningen. Efter filmen hyllades filmen och skådespelarna med spontana applåder från en nöjd publik.

Huvudrollsinnehavarna Peter Magnusson och Susanne Thorsson som var på plats i Åre var mycket nöjda med kvällen. De summerar förhandsvisningen i Åre med;

– Vilken härlig kväll. Det känns verkligen jättekul att så många trotsade kylan och kom för att titta på filmen. För oss var det verkligen en upplevelse att se filmen i den här miljön.

Bakom arrangemanget med förhandsvisningen står Nordisk Film, StellaNova Film, Telia och SkiStar. Det här är första gången som Åres VM-arena används till ett evenemang av den här typen. Den lyckade kvällen bekräftar att arenan går att använda till evenemang av vitt skilda slag.

En gång i Phuket är en ny romantisk komedi från gänget bakom succékomedin “Sommaren med Göran”. Filmen produceras av Lena Rehnberg StellaNova Film i samproduktion med Nordisk Film, Film i Väst, TV4, Chimneypot och Dagsljus.

En gång i Phuket kommer att ha biopremiär över hela landet det 3 februari.

Synopsis – En gång i Phuket:
Karriärcoachen Sven har tröttnat på att hjälpa alla andra att byta liv. Han säger upp sig från jobbet och reser till Thailand för att förverkliga sin dröm som författare. På stranden möter han Gitte, en fri yogautövande norska sugen på nya äventyr i Burmas outforskade djungler och så dyker Anja upp, en seriös svensk bokförlagsredaktör som tagit paus från pojkvännen. Kärleken trasslar till det för Sven och skrivkrampen vägrar släppa taget. Vad vill han egentligen göra med sitt liv och med vem?

Regi: Staffan Lindberg. I rollerna: Peter Magnusson, Susanne Thorsson, Jenny Skavlan, David Hellenius, Grynet Molvig, Alexandra Rapaport, Claes Månson, Frida Hallgren, Matias Varela, Henrik Norlén, Yngve Dahlberg, Johan Hallström, Frida Westerdahl, Mårten Klingberg m fl

Källa: Skistar Åre.