Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kivra, den mobila Posten-utmanaren, tar in närmare 15 MSEK för att finansiera sin expansion

Foto: Kivra AB.

Kivra fortsätter sin storsatsning och genomför en nyemission om närmare 15 MSEK. Därmed stärker man sin position som Sveriges största digitala brevlåda.

Intresset för Kivra är stort hos såväl företag som konsumenter. Visionen är att Kivra kommer att förenkla vardagen för människor genom att revolutionera sättet som man tar emot, hanterar och arkiverar sin post.

– Digital post är i sin linda och vi ser en enorm potential i att kunna revolutionera sättet som post distribueras. I dagens digitala värld krävs en helt ny lösning där Kivra kommer spela en viktig roll då man utvecklar en fantastisk tjänst som kommer bli den självklara platsen för ordning och reda i vardagen. Det är glädjande att fortsatt investera i detta framtidsbolag, säger Stefan Krook, styrelseordförande i Kivra och ägarrepresentant för 41an Invest som är ett av de bolag som valt att investera.

– Nyemissionen innebär att vi kan fortsätta vår aggressiva satsning med att utveckla en användarvänlig tjänst i världsklass, där huvudfokus är mobilt. Mobilen kommer utan tvekan att vara platsen där människor kommer sköta sin privatadministration. Vi har nu ett starkt team på plats som kommer få detta att hända, säger Robert Wahlström VD för Kivra.

Källa: Kivra AB.