Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Schlagerfesten fortsätter på Stockholm Pride

Foto: Wikimedia

Torsdagen den 29 juli fortsätter schlageryran i Pride Park under Stockholm Pride. En helkväll med moderna schlagerhits blandat med nostalgiska partyhits utlovas.

Kvällen bjuder på en musikalisk bredd och ett spann av artister från 70-talet fram till 2010. Så bred har schlagerkvällen aldrig varit tidigare.

NEO, Jenny Silver och Hanna Lindblad från årets Svenska festival är några av alla spännande gästartister. Med oss på festen har vi också stjärnskottet Safura, som representerade Azerbaijan i årets Eurovision Song Contest och som slutade på en femteplats i finalen.

Safura har hårdlanserats runt om i Europa och klättrar nu snabbt på topplistorna och har redan intagit förstaplatsen i flera länder. Hennes debutalbum, signerat Bagge/Örn släpps över hela världen den 18 juni.

– Jag älskar Stockholm, det är den bästa platsen på jorden och att få giga under Stockholm Pride är en stor ära för mig. Jag är så glad över inbjudan, säger Safura.

Artistbolaget Zaphire Group, med bland andra Anders Bagge som delägare, ligger bakom satsningen på 17-årige Safura, och också hennes bidrag till ESC, ”Drip Drop” som bland andra Anders Bagge skrivit.

Zaphire har även fått hedersuppdraget att skriva årets officiella låt till Stockholm Pride. Närmare presentation av detta sker den 15 juni.

Källa: Stockholm Pride