Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

IKEA har öppnat varuhus på Love Stockholm 2010

Myrstaden. Foto: Michaela Hall / PP-Press

I IKEAS tält kan man hitta en liten butik med bland annat olika varor ur IKEAS kollektion Tillsammans som de tagit fram i samband med Love Stockholm 2010. I IKEAS mini butik kan du även se en gigatisk myrstrad.

Matsalen. Foto: Michaela Hall / PP-Press

IKEA har även en kunglig utställning som ska föreställa det kungliga slottet. De har ett kungligt bibliotek, kungligt bageri, en kunglig matsal där det är uppdukat för bröllopsfest och mycket mer. I ett av rummen kan man se barnsängar som hänger i taket och i ett annat träningsutrustning.

Sängar upp och ner. Foto: Michaela Hall / PP-Press

I slutet av utställningen fanns något kul för barnen att göra, nämligen åka rutschkana. Vi provade rutschkanan för att se hur den var. Både vi och barnen tyckte att rutschkanan var rolig. Det var inte någon som bara gick rakt ner utan det var kurvor och så var den lite brantare än en vanlig rutschkana.

Adam 10 år testar rutschkanan. Foto: Michaela Hall / PP-Press

Adam, 10 år, var en av de många barn som gick på utställningen med sina föräldrar och prövade på rutschkanan.
Vad tyckte du om utställningen?
– Den var bra. Jag gillade Daniels träningsrum och matsalen med alla bakelser.
Vad var det bästa med utställningen?
– Rutschkanan.