Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kizz rockar loss på Stockholms Stadion!

KIZZ PÅ STOCKHOLMS STADION. Foto: Michaela Hall / PP-Press

Det är lördag kväll och det amerikanska hårdrocksbandet Kizz gästar Stockholms Stadion. Flera tusentals fans har tagit sig till Stockholm Stadion från landets alla hörn.

När Kizz grundades 1973 bestod bandet av Paul Stanley, Gene Simmons, Peter Criss och Ace Frehley. Idag består bandet av Paul Stanley, Gene Simmons, Tommy Thayer och Eric Singer, vilket betyder att endast två stycken av orginalmedlemmarna är kvar idag, 37 år senare.

Kizz har varit i Sverige 9 gånger tidigare. Nu har de gjort sitt 10 Sverige besök då de idag spelade för tusentals fans på Stockholm Stadion. Tusentals fans som tog sig till ett regnigt Stockholms Stadion bara för att se sina idoler. Stämmningen var på topp och Kizz var riktigt på hugget. Och självklart fick vi se Gene Simmons berömda tunga.

Gene Simmons med den berömda tungan. Foto: Michaela Hall / PP-Press

De spelade bland annat Modern Day Delilah från albumet Sonic Boom som släpptes i Europa 5 oktober 2009 och Cold Gin från debutalbumet KISS som som gavs ut 8 februari 1974. Kizz får betyget 4 av 5. Då de egentligen kunde ha bjudit publiken på en ännu lite bättre show, men i övrigt var de riktigt bra.

KIZZ. Foto: Michaela Hall / PP-Press