javplatform

Zlatan Azinovic klar för Kalmar FF

Inlagd av on Dec 29th, 2012 Sparad i Fotboll. Du kan följa eventuella responser genom RSS 2.0. Både Kommentarer och ping är avstängda

Slatan Azinovic. Foto: Wagnsson Sports & Entertainment AB.

Målvakten Zlatan Azinovic, som under höstsäsongen har spelat för Malmö FF, har idag skrivit på för Kalmar FF. Zlatan och Kalmar FF har kommit överens med klubben om ett avtal som sträcker sig över ett år och börjar gälla 1 januari 2013.

Målvakten Zlatan Azinovic, som under höstsäsongen har spelat för Malmö FF, har idag skrivit på för Kalmar FF. Zlatan som under större delen av sin fotbollskarriär har spelat för Kalmar FF har kommit överens med klubben om ett avtal som sträcker sig över ett år och börjar gälla 1 januari 2013.

Det är en väldigt nöjd Zlatan som säger: -Det känns jättebra att vara tillbaka i Kalmar FF. Jag har varit här innan och vet att det är en bra förening med bra folk runtom laget. Jag har utvecklats sedan jag var här senast och hoppas jag kan vara med och konkurrera om en startplats. Martin har skött förhandlingarna super och jag ser verkligen fram emot nästa säsong!

Martin Klette, Zlatans agent vid Wagnsson Sports & Entertainment berättar vidare: – Det skall bli intressant att se om Zlatan blir förste- eller andremålvakt. Han har fått viktiga erfarenheter som förstemålvakt i Trelleborgs FF under den tiden han har varit borta från Kalmar FF och även haft mycket bra träning i Malmö FF så det blir spännande.

Källa: Wagnsson Sports & Entertainment AB.

Kommentarer är avstängda