Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Nytt rekord med över 100.000 sålda Jojo Sommar

Foto: Wikimedia

Över 100.000 skåningar har nappat på Skånetrafikens erbjudande Jojo Sommar – res hur mycket du vill i hela Skåne från 15 juni till 15 augusti för 485 kr. Det tidigare rekordet på 92.000 sålda kort från förra året har därmed redan slagits med råge.

Jojo Sommar hette tidigare Sommarkortet och erbjudandet har sett något olika ut varje sommar. I början gällde det endast på bussarna, något år fick man resa 25 valfria dagar under perioden 15/6-15/8 och förra året gällde det för 50 resor under samma period.

–  Årets erbjudande om obegränsat resande i Skåne under hela perioden 15/6-15/8 har varit det bästa erbjudandet hittills. Vi har redan nått vårt försäljningsmål om 103.000 sålda Jojo Sommar, vilket är rätt fantastiskt. Särskilt med tanke på att en del kunder köpte två Sommarkort förra året för att kunna resa hela perioden. I år behöver man bara köpa ett Jojo Sommar, så vi har fått många nya kunder som provar att resa med oss, säger Anna Bothom, försäljningsansvarig för Jojo Sommar.

–  Jojo Sommar gäller ända till och med den 15 augusti så det är fortfarande ett bra erbjudande för den som ska vara en del i Skåne under sommaren, säger Anna Bothom

Jojo Sommar på webben
Över 20.000 har köpt sitt Jojo Sommar på Mina Sidor på Skånetrafikens hemsida www.skanetrafiken.se Där kunde man köpa det 25 kr billigare. Försäljningen av Jojo Sommar ledde till över 12.000 nya medlemmar på Mina Sidor. Totalt är nu över 100.000 skåningar medlemmar på Skånetrafikens Mina sidor. Där kan man administrera sina Jojo kort (med reskassa och period), registrera och spärra dem (gäller dock ej Jojo Sommar).

Källa: Skånetrafiken