Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Fredagsmys på SVT Play

Anders "Ankan" Johansson och Farah Abadi i Fredagsmyset. Foto: Joachim Hedén
Anders “Ankan” Johansson och Farah Abadi i Fredagsmyset. Foto: Joachim Hedén

Fredag 5 mars är det premiär för nya Play-paketet Fredagsmyset med Anders “Ankan” Johansson och Farah Abadi som programledare. Fredagsmyset är en helkväll med 110 minuter-non-stop-mys för hela familjen på SVT Play. Här kan tittarna hänga med Ankan och Farah hela kvällen, spela quiz tillsammans i Duoappen och krypa upp i soffan och kolla på programmen Bäst i test och Kändisbarnvakten.

– Fredagsmyset är ett perfekt tillfälle att samla hela familjen, quizza, kolla på bra program och bara mysa. En perfekt start på helgen, säger Farah Abadi.

– Vi är så stolta över den här satsningen. Vi vet att många letar efter program som hela familjen kan samlas kring hemma i soffan, så vi kommer att se till att det finns olika typer av nytt och spännande fredagsmys året om på SVT Play. Att sprida glädje och skapa gemensamma upplevelser är en viktig uppgift för public service, säger Eva Beckman, programdirektör SVT.

Förhandstitt av avsnitt 1 finns i Pressrummet, under fliken Video.

Danny Saucedo och Nassim Al Fakir i nya Kändisbarnvakten
I serien Kändisbarnvakten öppnar svenska kändisar upp sina hem för en grupp rättframma och högljudda barn. Den stenhårda juryn sätter betyg för aktivitet, matlagning och nattning. Vem har det som krävs för få titulera sig Sveriges bästa barnvakt?
Kändisarna som medverkar (i avsnittsordning) är: Nassim Al Fakir, Clara Henry, Casper Janebrink, Kishti Tomita, Daniel Norberg, Arantxa Alvarez, Wictoria, Renaida, Danny Saucedo och Michel Tornéus.
Kändisbarnvakten har premiär i SVT Play fredag 5 mars

Bäst i test
Bäst i test har premiär i SVT1 och SVT Play idag fredag 26 februari och kommer från och med fredag 5 mars vara en del av Fredagsmyset på SVT Play, för de som vill.

Quiz i Duo-appen
Samtidigt som man kollar på Fredagsmyset med Ankan och Farah kan familjen quizza tillsammans i Duo-appen. Det blir frågor om allt från TicToc-kändisar till Spice Girls. Tanken är att familjen ska samarbeta, ha roligt och kanske lära sig något nytt på kuppen.

Fredagsmyset har premiär i SVT Play fredag 5 mars kl 16.00 (1:10)

Källa. SVT