Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Roy Fares hemliga projekt visade vara Cava

Ett meddelande på linked in skriver Roy Fares där han är stolt och glad över att äntligen kunna berätta om mitt roliga projekt som jag har jobbat med i snart två år. Måndag den 1/3 lanserar jag min egna Cava i systembolagets beställningssortiment. Vinet heter Cava Roy Brut Nature, (149 kr, Art nr 50632) och kommer att finnas att beställa från måndag. Idén föddes för sex år sen när jag träffade min vän Olivia Junyent i Barcelona. Olivia är tredje generationen vinproducent på familjens fantastiska vingård Castell d´Age som ligger i Penedés utanför Barcelona. Vi båda har en stor passion och kärlek för hantverk, kvalitet och livets goda så det föll rätt naturligt att vi skulle göra något tillsammans. 🍾 Det har varit en fantastiskt rolig och lärorik resa som verkligen öppnat upp mina ögon till hur mycket jobb och kärlek det ligger bakom varje flaska. Så stolt och nöjd med resultatet! Cava Roy Brut Nature är ett ekologiskt vin som är framställt med traditionell andra jäsning i flaskan och har lagrats i 20 månader vilket gör att det klassas som en ”Reserva”. Inget socker har tillsatts utan det är torrt, fräscht och spänstigt.