Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Värmdös sju partiledare mäter hur tydliga de är som ledare med hjälp av hästar måndag 23 aug kl. 14.00

Första gången i ett svenskt val som politiker tar hästen till hjälp! - och alla sju partiledare kommer. Foto: Vision Häst Värmdö

Hästutmaning 2010 – Värmdös ledande politiker utmanar varandra i ledarskap.

Den 23 augusti kl. 14.00 träffas partiernas förstanamn vid Siggesta Gårds Ridhus, Värmdö för att ta reda på hur bra ledare de är och hur de kan bli bättre. Kan man leda en  stor häst så kanske man kan vara en tydlig ledare för Värmdö?

Varje partiledare får hantera en häst från marken och tillsammans med den utföra vissa övningar, för att ta reda på om hon/han är en tydlig ledare eller inte. Hästen är ett flockdjur och svarar på kroppsspråk, gester, hållning och ögonkontakt. Hästens svar speglar detta så att du direkt får feedback på ditt agerande. Inför en häst är det inte möjligt att ljuga eller vara undanglidande – då kommer inte hästen att följa.

Nätverket Vision Häst Värmdö, vars syfte är att lyfta hästens närvaro i samhällsplaneringen, gav oppositionsrådet Lars Bryntesson denna hästutmaning i 50-årspresent.  Presenten syftar till att lyfta frågan om Värmdö som hästkommun inför valet den 19 september samt att ge vägledning till alla väljare vilket parti som har den tydligaste ledaren.

De som utmanats av Lars Bryntesson, S, är

Lars-Erik Alversjö, M                  Anders Bergman, Fp

Yvonne Blombäck, Mp                    Stefan Dozzi, Kd

Henrik Paulsen, C                      Mats Skoglund, V

Källa:Vision Häst Värmdö