Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Körbergs comeback efter sjukdomen, utökar sommarens showturné

Knappt hade Tommy Körberg hunnit lämnat sjukhuset så gjorde han det igen – stor succé! Prisad för sin insats i musikalen Änglagård uppträder han för fulla hus – och nu står det klart att Tommys framflyttade sommarturné av hyllade ”Grand Finale” dessutom kommer att utökas med ytterligare spelplatser.

  • Med stor glädje och musikalisk ysterhet ska det bli en fröjd att få ge sig ut på de svenska vägarna och få möta publiken igen, hälsar Tommy Körberg.

Han upphör aldrig att förvåna, fascinera eller överraska. Tommy Körberg har inte bara en av Sverige största röster, han är även en av Sveriges mest intressanta personer. I ”Grand Finale” sammanfattar han sin unika musikaliska karriär och låter publiken följa med bakom kulisserna i sitt omsusade och händelserika liv. En svindlande resa kantad av musikaler, skandaler och schlagerfinaler.

Sommarturnén 2024 utökas med följande stopp:

5 juli – Stadsparken, Örebro

6 juli – Sofiero Slott, Helsingborg

23 juli – Hugos Parkfestival, Norrköping

8 augusti – SARA Kulturhus, Skellefteå

16 augusti – Stenegård, Järvsö

”Världsklass”, ”Storslagen”,Slagkraftigt, snabbtänkt och spirituellt”, ”Pondus och hjärta” – hyllningarna har varit många och hjärtliga från medierna. Publiken har inte kunnat få nog och ”Grand Finale” har förlängts gång på gång och tidigare spelats både i Stockholm och Göteborg.

Källa: Westin Promotion

Fotograf: Karin Törnblom