Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Koreografen Ingela Arrbrant intar Annexet i Stockholm med koreografi till produktionen Billie Jean Live

Ingela Arrbrant Foto: Billyjeanlive

Nu är det alltså dags för Ingela Arrbrant att inta Annexet i Stockholm och koreografera för hela svenska folket, hur känns det: Det kommer att bli fantastiskt roligt och otroligt spännande, säger Ingela Arrbrant. En inspirationskälla som hon alltid har burit med sig sen 1997 är intrycken från Michael Jacksons liveuppträdande på Ullevi i Göteborg. – Att nu då få chansen att koreografera en hel produktion där huvudpersonen är någon som har inspirerat mig i så många år känns inte bara som en dröm, det känns som en ära.

Billie Jean Live kommer att bli den största svenska hyllningen till kungen av pop någonsin. Showen kommer att innehålla några av Sveriges hetaste artister just nu. Dessutom backas dessa upp av ett stort liveband, flera dansare och en stor barnkör. Vi bjuds på oförglömliga hits av The King Of Pop och The Jackson 5 som Thriller, Billie Jean, Beat It, Bad, I Want You Back, Can You Feel It och många fler!

Billie Jean Live kommer att spelas i Annexet, Globen, 29-30 oktober.

Fakta om Ingela Arrbrant

Ingela Arrbrant utbildade sig på Dansforum i Göteborg och är från början dansare/musikalartist men jobbar idag som koreograf och producent. Hon blev till en början utnämnd till Årets Dansare i Sverige och fick sedan sitt första jobb i musikalen Cabaret. Därefter jobbade hon som dansare/musikalartist i flera år innan hon mer och mer började skapa eget. Under de senaste åren har hon som koreograf och producent jobbat med flera produktioner och artister och har koreograferat shower, visningar, teaterproduktioner, reklamfilmer och artistturnéer såväl i Sverige som utomlands. Hennes senaste uppdrag var som koreograf till Team Picasso som tog sig enda till final i Körslaget 2010!

För mer information: www.ingelaarrbrant.com

För biljetter och mer information om Billie Jean Live:

www.billiejeanlive.se

Källa: Mynewsdesk