Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Let´s dance Tobias och Tina Thörner värmer upp i Dubai

Foto: TGIM - Thank God It's Monday

Tina Thörner har de senaste åren fått förfrågan om att delta i TV4´s program Let´s dance och varje år har hennes medverkan i Dakarrallyt medfört att hon inte kunnat – hittills. Nu i år fanns en lucka. Dock är agendan sedan länge satt och hennes professionelle danspartner Tobias Karlsson får helt enkelt följa med på de möten och arrangemang runt om i världen som Tina redan bokat.

Tina berättar: – Ja det är verkligen spännande att kunna vara med i år. Jag har dessutom fått den absolut bästa föraren jag kan få när det gäller att navigera runt mig på dansgolvet. Det är en utmaning att få till allt samtidigt. Jag har nog aldrig någonsin tidigare satt min kropp under så stor koordinationsprestation! Men Tobias fantastiska entusiasm och glädje gör att jag fyller på min tank och klarar att ha högklackade skor varje dag. Jag önskar att min kropp kan landa i allt detta så vi verkligen får visa upp det allra bästa av oss för hela svenska folket – och att de kommer rösta på oss!

Tina är en eftertraktad föreläsare, motivator och coach. Då Tina föreläser på tyska, engelska och svenska reser hon världen runt på olika uppdrag, både rena föreläsningar och olika uppdrag i samband med idrottsprestationer inom olika lagsporter. Dessutom lanserar hon i dagarna en unik Dakarsatsning, ett svenskt Cross Country Rally Team, som kräver möten och avstämningar. Den dansanta duon far kors och tvärs över jorden och mellanlandar hemma hos Tina i Schweiz. För Tobias Karlsson är det ett annorlunda upplägg som tagit honom till bland annat världens högsta byggnad.

– Ja det stämmer, ena dagen vaknar man i Stockholm, nästa dag i Dubai eller Schweiz, berättar Tobias. Det har varit omväxlande och kul. Vi har dansat på flyget, på stranden och i världens högsta byggnad Burj Kaliffa. Resandet går som en dans, även om Tinas dansskor blev kvar i Dubai och vi fick köpa nya när vi kom hem till Schweiz. Själv reser jag med skorna i handbagaget och det kommer Tina göra från och med nu också, säger Tobias – med ett stort leende.

Proffsdansaren Tobias Karlsson har deltagit i samtliga säsonger av programmet och vann säsong 3, år 2008.

Fredagen den 7 januari klockan 20.00 är det premiär för Tina Thörner och Tobias Karlsson i TV4´s Let´s dance. Fram tills dess gäller det att tänka, träna och andas dans!

Källa: TGIM – Thank God It’s Monday.