Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Pam Ann till Sverige!

Foto: LiveNation.

Pam Ann är förmodligen världens mest burdusa och ohyfsade flygvärdinna, född med en elak tunga och med en icke-existerande charm. Uttråkad, lat och din värsta mardröm som resenär. Kanske ska vi skatta oss lyckliga att Pam Ann bara är en uppdiktad karaktär. I april möter ni henne på tre svenska scener, den 17 april på Göta Lejon i Stockholm, den 19 april på Lorensbergsteatern i Göteborg och den 21 april på Palladium i Malmö. Biljetterna släpps den 28 januari.

Caroline Reid, en stjärna i hemlandet Australien, har med Pam Ann skapat ett alter-ego som hon tar med sig på scener världen om. Pam Ann har blivit en kultfigur i många sammanhang och ett flertal flygbolag har använt hennes bittra rollfigur i olika reklam-sammanhang. Med Pam Ann har Reid även haft en egen tv-show i Australien och medverkat i program som Project Runway UK och Britain’s Next Top Model. Bland hennes fanskara räknas bland annat Madonna som kallat henne ”bitskt rolig”.

2008 gästade hon Sverige för första gången och sålde ut två föreställningar på Södra Teatern i Stockholm. 2009 sålde hon ut sin första världsturné och har sedan dess fortsatt att fylla ut klubbar och teatrar i Europa och USA. I år blir det ytterligare turnéer med stopp i Sydafrika och Asien och tre stopp i Sverige.

Datum
17.4 Stockholm, Göta Lejon
19.4 Göteborg, Lorensbergteatern
21.4 Malmö, Palladium

Källa: LiveNation.