Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Danny favorit att gå till final efter genrep i Malmö

Danny Saucedo är storfavoriten som kommer att gå direkt till finalen enligt Aftonkurirens genomgång av bidragen i Malmö. Dynazty kan ta den andra finalplatsen före Charlotte Perrelli. Lisa Miskovsky kan ta andra chansen. Övrigt är det ganska jämnt och osäkert om de kan utmana.

Enligt Aftonkurirens genomgång av alla bidrag kommer Danny att vara skyhög favorit i delfinalen i Malmö. Hans show är väldigt avancerad och läcker med skön dans och sång kryddat med den specialsydda utstyrseln som har inbyggda ledlampor som tänds olika under numret. Allt är snyggt och passar Danny väldigt bra där hans danskunskaper verkligen får synas lite mer än normalt.
Sången är också väldigt skön och medryckande. Vid introduktionen använde han Eric Saades vinnarlåt Popular och kom i boxarrock som passade perfekt, vilket var en väldigt smart idé.

Charlotte Perrelli får ursäkta, men Dynazty kan ta den andra biljetten till finalen efter ett mycket bra shownummer med mycket ös.
De övriga startfältet är ganska jämnt, men vi tror att Lisa Miskovsky har en stor möjlighet att ta en plats i andra chansen.

Text: Åsa Jönsson och Joakim Holmberg