Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Spionen – en ny sajt som fokuserar på Malmös kultur- och nöjesliv

Malmöspionen är en nystartad oberoende sajt som fokuserar på Malmös kultur- och nöjesliv. Vi erbjuder bl a kalendarium, profiler, spännande bloggar, intressanta artiklar och vimmelbilder.
Malmöspionen är en nystartad oberoende sajt som fokuserar på Malmös kultur- och nöjesliv. Vi erbjuder bl a kalendarium, profiler, spännande bloggar, intressanta artiklar och vimmelbilder.

Malmöspionen fokuserar på Malmös kultur- och nöjesliv. Vi vill erbjuda ett brett kalendarium som fångar upp så stort utbud som möjligt av alla de spännande events som sker i Malmö.

För att hjälpa olika kultur- och nöjesaktörer så erbjuder vi profiler där de kan presentera sig och på så sätt marknadsföra sig själva, sin organisation eller företag beroende på område. Vi har även samlat ihop en bunt intressanta bloggare som delar med sig av sina tankar och åsikter på Spionen. Dessutom rapporterar våra skribenter om små och stora ting som inspirerar läsaren. Förutom allt detta så erbjuds bilder från olika arrangemang och klubbar, tips, tävligar och mycket mer!

Kalendariet strävar efter att bli så brett som möjligt, utan att bli rörigt. Tanken är att man snabbt ska kunna se vad som händer idag och inom det närmsta på ett lätt och överskådligt sätt. För att finnas med i kalendariet: maila material till kalender@malmospionen.se

Spionen erbjuder profiler för att ge möjlighet till kultur- och nöjesaktörer att marknadsföra sig och nå ut till en bred publik. Just nu finns kategorierna: scenkonst, bildkonst, ställen, skivbolag, klubbar & arrangörer, kaféer, design, fotografi, artister & band. Inom kort kommer vi att utöka med deejays och film.

Här finns möjlighet att lägga upp text, bild och ljud.

För att lägga upp en profil, aktualisera en redan befintlig profil eller för mer info, maila profil@malmospionen.se

Spionens bloggar har olika inriktningar, från barnkultur till mode till sex.

SNUSKBLOGGEN skrivs av Emma Skarpås som arbetar på RFSU i Malmö. Hon tar upp ämnen som rör sexualitet och delar med sig av tips, tricks och inspiration.

MULLER skrivs av Cecilia Flink som är mångsysslare inom Malmös kulturliv, just nu är hon bl a aktiv inom klubb Kristallen.

HI ON LIFE skrivs av Malin Busck och Arvid Greifeneder som även driver den lovordade butiken med samma namn. I sin blogg delar de med sig om modetips och annat som berör modevärlden samt hållbar design.

WHERE THE WILD THINGS ARE är en unik barnkulturblogg som skrivs av Kata. Varje vecka tipsar hon bl a om olika events som har barn och familj i fokus.

TUNG SKIT skrivs av Linnea Henriksson som bl a driver klubben På Jam och är med i det hyllade jazzbandet PRYLF. Här delar hon med sig av sina erfarenheter och tipsar om högt och lågt inom musik.

ME LIKE IT handlar om små ting här i livet som gör det hela lite roligare, eller åtminstone funkar som tidsfördriv när man inte orkar göra allt det där man borde…

Våra artiklar tar upp aktualiteter I Malmö och Spionen har bl a skrivit om den mångfacetterade artisten Christine Owman och Malmös egna världsproffs i skejt – Pontus Alv.

Dessutom erbjuder Spionen vimmelbilder, tävlingar, veckotips och inom kort nyhetsbrev.

Är du intresserad av att annonsera? Maila oss på annons@malmospionen.se

Vi ses på www.malmospionen.se!

Källa: Malmöspionen