Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Person hittad mördad på gångväg i Järfälla

Polisens tekniker reste sitt svarta tält på platsen. Foto: David Spak / Spaksmedia.se

Vid 05.30-tiden i morse hittade en privatperson en livlös kropp på en gångväg vid Snapphanevägen i Järfälla. Polisen har spärrat av ett stort område, för teknisk undersökning. På eftermiddagen bekräftade polisen att det rör sig om mord.

Polisen fick larmet 05.26 och flera patruller larmades till platsen. En privatperson hade funnit en död manskropp liggande på en gångväg i Jakobsberg. Omständigheterna gör att polisen inte kan utesluta brott och man har inlett en förundersökning om mord.
– Det rör sig om en allvarlig gärning, mer kan jag inte säga, uppger en polis på plats, till Swednews reporter.
På eftermiddagen bekräftade dock polisen att det rörde sig om ett mord, skriver Expressen på nätet.
Kroppen, som låg fullt synlig, hittades på en grusväg, som löper över en äng. På ängen finns bland annat hundrastgårdar. Det är ännu inte känt hur mannen avlidit. Mannens identitet var vid 09.00-tiden ännu inte fastställd.
Under dagen ska polisen ha gjort flera fynd, bland annat ett stickvapen, som man misstänker är mordvapnet, skriver Aftonbladets nätupplaga.
Offret ska enligt uppgifter till Aftonbladet, vara en man i 25-årsåldern, medan Expressen skriver på sin nätupplaga, att mannen är i 30 till 35-årsåldern. Mannen är känd av polisen sedan tidigare och man har informerat offrets anhöriga, skriver Aftonbladets nätupplaga.

Källa: Swednews.