Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

”Northern Lights”, en exotisk destination för livet och för en kort tid

 

Foto: Svalbard Adventure Group
Foto: Svalbard Adventure Group

Nu är tiden att göra några exotiska resor, och har man inte upplevt polarnatt så är tiden mogen får det nu. Du kan nu uppleva den magiska polarnatten i Svalbard. Under perioden 14 november till 29 Januari är Svalbard i viloläge och skärgården är mörklagt dygnet runt och exotisk. Det är något väldigt speciellt att köra snöskoter i arktiska naturen med de förföriska norrskenet dansar över den arktiska himlen, atmosfäriska månljus och stjärnor blinka.

Svalbardbooking har börjat jakten på Northern Lights skoter. Snowmobile Safari är ett unikt sätt att uppleva den arktiska Svalbard förföriska natur. Det är verkligen något unikt att köra snöskoter över istäckta fjordar , kan glaciärer längre än ögat ser, och genom trånga dalar där man ofta ser renar. Om du har tur kan du även få en skymt av sig själv kung av Arktis, isbjörnen.

Dessutom kan du delta i aktiviteter såsom is grottkrypning i den inre glaciären, hundspann där man känner sig ett med Arctic tystnad, vandring och sightseeing i bilen på jakt efter det magiska norrskenet. Varje äventyrare dröm.

Men även om den dagen är natten och natten är stopp dag där folket i Svalbard från att njuta av kvällen tiden. Förutom skattefri gåva handel, erbjuder Longyearbyen ett myllrande kulturliv med flera konserter och evenemang , för att inte tala mycket mat. Resturant house , en av Longyearbyen mest legendariska byggnader varade upp sina gäster med menyer Arktis , där gästerna kan välja och välja vin från en av norra Europas största vinkällare och dansa i de sena timmarna av House egen nattklubb .

Polarnatten är en minnesvärd upplevelse som inte kommer att vara utan. Klimatet på Svalbard är inte så kallt som du kanske stillt själva. På grund av Golfströmmen aktiviteter kan hållas upp under hela året och jakten på den äventyrliga norrsken polarnatt är mer bekvämt än du tror.

Källa: Svalbard Adventure group