Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Nu kan man dricka hantverksöl på Gröna Lund

öl

Att Gröna Lund köper in hantverksöl är ett steg i rätt riktning sett ur en ölälskares perspektiv. Från och med imorgon så kan man nämligen få sig en Beavertown Neckoil Session IPA på valda ställen inne på området. Detta torde vara en härlig nyhet för ölentusiaster som vill gå på konsert och samtidigt dricka hantverksöl. 

Ur Beavertowns huvudserie så har man valt att ta in Neckoil Session IPA, och man kan ju inte säga annat än att det passar med ”nackolja” när man ska på konsert. Det behövs både när man hoppar upp och ner till musiken, när man ska se över bjässen som skymmer sikten, samt när ölen ska skölja strupen. Alla goda skäl äro tre!

Beavertowns hantverksöl, däribland Neckoil Session IPA, från Tottenham Hale, London, har på kort tid rönt nationell och internationell framgång. Mycket tack vare att Logan och hans team vägrar kompromissa med kvaliteten och råvarorna. Varje öl ska vara en upplevelse från den första klunken. Det handlar om stora, vågade smaker från att du drar kapsylringen av burken. Samtidigt så är humlearomerna härligt balanserade med tydlig integritet.

Missa inte tillfället att ”olja nacken” med Beavertown Neckoil under sommarens konserter.

Källa: Moestue Grape Selections AB