Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Salem Al Fakir drog rekordpublik till LoveStockholm2010 Skeppsbroscenen

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Salem al Fakir gjorde en stor spelning nere på LoveStockholm 2010. Publiken strömmade till i massor. Det var verkligen fullt på skeppsbrokajen där Salem spelade och det hade säkert kommit mer om det rymts.

Det var lite avstånd till scenen som ju var uppbyggd på en stor flytande brygga. Men Salem tyckte att igentligen är det bara fysiskt avstånd, inte något som vi skulle påverka oss, vi ska försöka överbrygga den och uppehålla kontakten bra ändå.

Det tycker vi att han lyckades bra med  då han bjöd oss alla på en fantastisk konsert. Det är roligt att se honom live och höra hans musik som slår de flesta. Han har en lekfullt sätt och är ganska rolig ibland. Kul att han börjat lämna pianot lite mer nu. Och publiken gillar honom ju enormt mycket. Vill han att de ska hoppa så gör de gärna det.

Det är musikaliskt briljant och mycket sköna toner som flödar ut från scenen. Efter Keep on walking har nyligen släpps en ny singel som han självklart också spelar. Är annorlunda men det är ju alla hans låtar. Får ni möjlighet se Salem Al Fakir live ta den för det blir garanterat en fin upplevelse.

Foto: Kari M Kuurne.