Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Nya satellittelefon från Inmarsat – IsatPhone Pro


Inmarsat släpper nu deras nya handhållna enhet IsatPhonePro.

Telefonen kommer att erbjuda användarna tillförlitlig global täckning, lång batteritid, robust handenhet, bra röstkvalitet, och användarvänlighet till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Med upp till 8 timmars taltid och 100 timmar standby kommer IsatPhonePro vara den handburna enhet på marknaden som erbjuder längst batteritid.

Den kommer även att vara en av de mest robusta telefonerna med en IP-klassning på 54 och kapacitet att användas i extrema temperaturer från -20 C till +55 C.

Det är även den enda telefonen som stödjer Bluetooth. Utöver detta finns även röstbrevlåda, möjligheten till SMS och E-post, samt även möjlighet att kontrollera ocht sända sin positionsdata som SMS eller E-postmeddelande.

Handenheten har ett GSM-liknande gränssnitt med en stark färgdisplay och stora knappar för lättare användning om man har handskar.

Prismässigt kommer hårdvaran att vara extremt konkurrenskraftig som ligger i den nedre delen av prisskalan. Utöver det kommer man att erbjuda bra priser på samtalstrafik som ligger i de lägre regionerna.

IsatPhonePro kommer att vara till försäljning under sommaren.

Experterna på på portabel satellitkommunikation och strömförsörjning

Källa: MyNewsdesk