Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Nu kan du låsa upp din operatörlåsta iPhone4

Har du köpt en operatörslåst iPhone 4 och vill ringa från andra operatörer så går det nu att låsa upp denna. Med hjälp av det senaste verktyget från Iphone Dev-Team som heter ultrasn0w version 1.0-1 löser man det.

Men för att det ska gå att låsa upp din iPhone4 måste man använda ett annat program först som tar bort vissa andra spärrar tex nedladdningar apps hos telefonen. Man gör en så kallad  jailbreak av den först( tex med JailBreakMe ) och sen måste man se till att ha Cydia installerat. Cydia används istället för standardverktyget för att installera apps,uppgraderingar mm som inte apple släpper igenom.

Om du vill ta risken ( på eget ansvar), så kan du lägga till ” repo666.ultrasn0w.com ” som sökväg i `sources´och sen bara söka upp programmet ultrasn0w ( Observera att det är en nolla inte ett o i namnet ).Välj installera och sen låsa upp. Sen ska din Iphone4 vara upplåst och redo att använda med andra operatörer.

Perfekt för de som vill köpa en billigare iPhone tex via nätet eller utomlands. Nu går det att komma lite billigare undan även med iPhone.

De visar till och med hur man gör på youtube , den ena snabbare och bättre än den andra. Det säkraste alternativet är annars att lämna in mobilen till en aktoriserad telefonfirma.