Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Peter Jöback, Childhood och Telia i unikt samarbete under höstens turné

Fotograf: Anna Wirén

Idag har Peter Jöback premiär på sin turné ”En kväll med Peter Jöback” på Conventum i Örebro. I samband med den inleder Peter ett samarbete med World Childhood Foundation för att stödja stiftelsens verksamhet. Tillsammans med Telia kommer Peter att genomföra en ny variant av SMS insamling till Childhood. Som tack bjuder Peter och Telia på nedladdning av en exklusiv låt från den konsert som går av stapeln just den kvällen. En låt för varje konsert. Besökaren skickar ett SMS med CHILD till 72950 och får tillbaka låten och skänker samtidigt 25 kr till Childhood.

– Att kombinera unik musik för våra kunder med ett socialt engagemang är två delar som vi på Telia ser som en viktig del i vår verksamhet. Peter med sin musik och Childhood som vi var med och bildade, förenar detta på ett fantastiskt sätt, understryker Ulrika Steg, chef för Telias mobila konsumentaffär.

– Det som är speciellt med det här projektet är att det är genom mobila media och nedladdningar som bidraget ges. Inom Childhood stödjer vi sedan länge projekt som just hjälper barn som utsatts för övergrepp via Internet och mobila media, och också projekt som använder Internet för att fånga upp och hjälpa de drabbade. Vi vill tacka Peter Jöback och Telia för att deras insatser för att hjälpa oss i vårt arbete, säger Mats Agurén, generalsekreterare på Childhood

– Att låta barn få vara barn är viktigt för mig. Att genom musiken kunna bidra till det känns bra, säger Peter.

Turnéplan
30.9 Örebro, Conventum
1.10 Helsingborg, Helsingborgs Konserthus
2.10 Malmö, Malmö Konserthus
3.10 Göteborg, Göteborgs konserthus
7.10 Västerås, Västerås Konserthus
8.10 Gävle, Gävle Konserthus
9.10 Kalmar, Kalmarsalen
14.10 Östersund, Storsjöteatern
15.10 Sundsvall, Tonhallen
16.10 Umeå, Aula Nordica
17.10 Uppsala, Uppsala Konsert och Kongress
19.10 Vara, Vara Konserthus
20.10 Vara, Vara Konserthus
21.10 Karlstad, Sundstaaulan
22.10 Norrköping, Louis De Geer
23.10 Linköping, Linköping Konsert & Kongress
26.10 Stockholm, Cirkus
30.10 Jönköping, Jönköpings Konserthus

Källa: LiveNation.