Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Hem & Villa, Sveriges största boendemässa

Hem och Villa mässan i Stockholmmässan hade fullt med folk som vanligt och 400 intressanta utställare. Det finns allt och lite till för de med intresse för hus och hem inredning ,antikviteter och nya smarta saker. Det fanns speciella avdelningar hos exempelvis Arga snickaren Anders Öfvergård & co och seminarier från bland annat gänget från Bygglov och trädgårdsgurun Bo Rappne.Det är massor av tillbehör och prylar. Även barnen får var med på några ställen och göra lite eget.

Kanske vill ni fixa till huset, lägenheten eller trädgården? Då kan det vara ett bra tips att besöka en mässa som Hem och Villa i Stockholmsmässan. Med ett enormt utbud från 400 utställare och plats för massor av tillbehör och verktyg är denna mässa ganska heltäckande. Det finns allt man kan tänkas behöva i utrustning för hemmafixaren eller er med trädgårdsarbete i tankarna.Det finns förutom allt detta även mängder av prylar och bra saker att fylla hemmet med både för er vuxna och för barnen.

För de med lite större intresse finns specialister inom alla tänkbara ämnen som även kan ge rådgivning innan ni ger er på ett större arbete. De har delat in området i olika avdelningar för att det ska bli lite mer överskådligt i denna mycket stora mässhall.

Ni kanske funderar på att installera kakelugnar ,kolla efter bastuprylar, kök, badrum eller investera i olika utrustningar av olika slag. Ni kanske vill anlägga en ny pool eller skaffa en bastu till tomten. Här finns det mesta faktiskt.

Seminarier av några av våra mest kompetenta experter finns på plats. Som exempel har Bo Rappne känd från TV och Ulriksdals Slottsträdgård ett intressant föredrag om olika saker att tänka på när man höstfixar i trädgården.

Arga Snickartorget – Bygg med Anders Öfvergård & co hade en egen plats och visade sina kunskaper.Byggande pågår där hela tiden.Även gänget från Bygglov var på plats, Matte, Willy och Mija. Bara att ställa sig och lyssna. Eller sitt för all del ner en stund och bara få inspiration från några av dessa experter.

Med tanke på barnen så rekommenderas ett besök på ett trevligt ställen som Minifixarna längst in i stora hallen, där barnen får prova på att snickra och måla lite med sina föräldrar. De har en assistent som visar hur man kan göra det lite snyggare hemma. Det finns även en liten vägg som man kan färglägga olika figurer som brukar vara populärt för många barn.

Efter en stunds mässbesök kan ni såklart ta en lite fikarast eller en lite matbit på flera ställen. Om ni vill handla på mässans olika erbjudanden bör ni ha lite kontanter då många inte tar kreditkort. Det brukar ofta vara lite kö vid de utställda bankomaterna.