Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Sean Banan – Inuti Seanfrika galapremiär

Foto: Cawa Media.

Det var galapremiär på Sean Banans alldeles egna film, Sean Banan Inuti Seanafrika , på söndagen. Många kända gäster med familj kon för att mingla lite och kolla in filmen. På plats var bland annat Babsan utan klänning, Dr Alban och familj, Sean Banan och Kicki Danielsson såklart. Det serverarades lite mingelgodis innan filmen bestående av bananer ,dadlar ,fikon och muffins och chips och läsk.

Handling:

Sean Banan drar till Afrika, världens skönaste land. Han tar med sig schlagerdivan Kikki Danielsson aka Kikki Dee för att spela in den fetaste musikvideon någonsin. Det som skulle bli superenkelt blev istället en kaotisk roadmovie med båtjakter, vilda djur och en massa udda möten. En minst sagt böjd svensk komedi med (matinée) galapremiär under söndagen den 12 Feb.2012 på biograf Skandia i regi av Zap Events & PR.

Sean Banan har spelat in en duett med Kikki Danielsson, och i vanlig ordning ska det göras en musikvideo. Men eftersom budgeten är för liten investerar Sean rubbet hos en mystisk affärsman.Sean & Kikki flyger till Afrika för att spela in den fetaste videon någonsin. Våra hjältar får dock genast problem eftersom affärsmannen tycks ha gått upp i rök. De slår följe med en smågalen f.d svensk ambassadör och efter en fartfylld jakt genom Afrika, full av udda möten och overkliga äventyr får de till slut tag på honom. Han vägrar ge tillbaka Seans pengar. Sean deppar men Kikki peppar, och efter ett antal bil- och båtjakter lyckas de ta tillbaka pengarna. I rollerna: Sean Banan, Kikki Danielsson, Johannes Brost och Dr Alban
Regi: Jesper Andersson