Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Skyways Express AB/City Airline AB flygningar är inställda

Foto: Wikimedia

Skyways Express AB med tillhörande dotterbolag City Airline AB kommer att ansöka om konkurs under förmiddagen. Alla bolagets flygningar är inställda från och med i dag.

Skyways flyger till ett 20-tal destinationer inom Sverige och i Europa. Om du har en flygbiljett med Skyways Express AB som du inte kan använda kan du eventuellt få pengarna tillbaka.

Paketresa

Om du har köpt en paketresa och flyget med något av bolagen är en del av resan, ska du kontakta din paketresearrangör. Om din researrangör inte erbjuder dig en ersättningsresa kan du ansöka om pengar ur arrangörens resegaranti. Ansökan skickar du till Resegarantinämnden. Läs mer om hur du gör på konsumentverket.se.

Mer information

Läs om dina rättigheter vid konkurs i texten Flygbolag eller researrangör i konkurs som du på konsumentverket.se. Du kan också använda vår webbtjänst Klagoguiden Resor för att få reda vilka rättigheter och möjligheter du har att få pengarna tillbaka.

Personlig rådgivning

Om du behöver personlig rådgivning kan du kontakta konsumentvägledningen i din kommun. Kontaktuppgifter hittar du på konsumentverket.se.

Källa: Konsumentverket